Syndicate Studio

Spa Lounge Bar

  • Ентериер
  • Изградено
  • Скопје
  • 2005

Идеален за сите сиви денови и лоши расположенија, така полн со кислород, ви дава можност да вдишете длабоко пуштајќи го мозокот да проектира свои слики во празниот бел простор. Покрај непрегледната белина која преовладува во просторот, линиските форми, декомпонираните рамни површини, едноставноста и минимализамот се главните карактеристики на ентериерот на овој лонџ бар.