Skip to content

Syndicate Studio

ASK

2003
Уредување на плоштад Македонија
Конкурс за изработка на идејно решение за уредување на плоштад Македонија, Скопје

 

2004
Фонтана Флуид
Конкурс за изработка на идејно решение на фонтана, плоштад Македонија, Скопје

 

2008
Фонтана Флуид
Стан 6 во 1

 

2009
Стан Neocubismo
Стан Neocubismo

 

2009
Neodonismo
Neodonismo
BIMAS

2006
Градска куќа
Конкурс за изработка на идејно урбанистичко-архитектонско решение за обнова и реконструкција на старата железничка станица за потребите на град Скопје и Музеј на град Скопје

 

2006
Стар театар
Конкурс за изработка на анкетно-идеен проект за урбанистичко-архитектонско решение за обнова и реконструкција на стариот театар, Скопје

 

2006
Меморијален центар АСНОМ
Конкурс за изработка на идејно урбанистичко-архитектонскo решение за меморијален центар АСНОМ, Пелинце

 

2006
Lounge Bar Spa
Ентериерно уредување и обликување на Lounge Bar Spa

 

2006
Скулптурално решение
Конкурс за изработка на идеен проект за уредување и обликување на јавен простор со скулптурско решение во населба Драчевo посветен на бранителите од 2001 година, Скопје
WORLD ARCHITECTURE FESTIVAL 2011

2011
Спомен куќа - Тоше Проески Спомен куќа - Тоше Проески
Спомен куќа - Тоше Проески
XXII WORLD CONGRESS OF ARCHITECTURE. UIA 2005 ISTANBUL

2005
Меморијален центар АСНОМ
Конкурс за изработка на идејно урбанистичко-архитектонскo решение за меморијален центар АСНОМ, Пелинце
LEONARDO 2004, МИНСК, БЕЛОРУСИЈА

2004
Градска куќа
Конкурс за изработка на идејно урбанистичко-архитектонско решение за обнова и реконструкција на старата железничка станица за потребите на град Скопје и Музеј на град Скопје
20 ПОД 40 - ИЗЛОЖБА НА ПРОЕКТИ ВО КЦ ТОЧКА

2004
Градска куќа
Конкурс за изработка на идејно урбанистичко-архитектонско решение за обнова и реконструкција на старата железничка станица за потребите на град Скопје и Музеј на град Скопје