Syndicate Studio

  • Уредување на плоштад
  • Музејски комплекс
  • Библиотека Берово
  • Музеј Војводина
  • Меморијален центар
  • Фонтана Флуид
  • Стар театар
  • Градска куќа
  • Јавен простор
  • Spa Lounge Bar
  • Скулптурално решение
  • Библиотека Чешка
  • Tурски театар
  • Мајка Тереза
  • Вила Маврово
  • Стан 6 во 1
  • Стан Костовски
  • Штрк Кафе
  • Викенд куќа
  • Стан Панорама
  • Зграда на општина Центар
  • Меморијален дом
  • Neocubismo
  • Neodonismo
  • Биотек канцеларии